Policajti vypátrali a obvinili zlodeja, okradol spolusediaceho v herni

16.08.2007 Celý región

Policajti vypátrali a obvinili zlodeja: Policajti z Vysokých Tatier vypátrali a obvinili páchateľa, ktorý v sobotu 11.8.2007 okradol poľského turistu.
28 ročný Poliak sa dohodol s 37 ročným mužom z Novej Lesnej na odvoze autom zo Starého Smokovca do Zakopaného. Do batožinového priestoru auta si turista odložil ruksak, v ktorom mal oblečenie, horolezeckú výstroj, knihy, mapy, statív na fotoaparát a rôzne iné veci. K samotnému odvozu podľa dohody už nedošlo, nakoľko obvinený po vystúpení turistu z auta v Dolnom Smokovci sa s autom pohol bez toho, aby mu umožnil vybrať si svoje veci z batožinového priestoru. Poľskému turistovi vznikla krádežou škoda 25 000. - Sk.

Vypátranie páchateľov:
Prešovskí policajti z Obvodného oddelenia PZ Prešov-sever zistili páchateľov dvoch krádeži v prešovských obchodoch.
Trojica maloletých (12r. , 13r. , 13r. ) Prešovčanov okradla 27.6.2007 v jednom z obchodných domov 66 ročnú ženu. Krádežou rôznych vecí, ktoré mala pri sebe jej spôsobili škodu 2 000. - Sk. Druhej krádeže sa dopustili 11.7.2007, kedy v predajni textilu ukradli spod pultu kabelku s rôznymi vecami. Okradnutej majiteľke kabelky spôsobili škodu 11.000, - Sk.
Trestné stíhanie maloletých páchateľov bolo pre nedostatok veku zastavené.

Okradol spolusediaceho v herni:
Poverený policajt z Obvodného oddelenia PZ Medzilaborce vzniesol včera obvinenie pre prečin krádeže 23 ročnému Medzilaborčanovi.
Obvinený muž 16.06.2007 v jednej z herní v Medzilaborciach spoločne popíjal alkoholické nápoje s 56 ročným mužom z obce Ňagov, (okres Medzilaborce). Potom čo tento zaspal, mu ukradol peňaženku a mobilný telefón v koženom puzdre. Poškodenému mužovi vznikla škoda vo výške 4.699, -Sk.
Obvinený už bol za obdobný čin v predchádzajúcich 12 mesiacoch postihnutý.
 

Vyberte región

mark